Producten

Wilt u de gladheidbestrijding op uw terrein in eigen beheer uitvoeren, dan heeft Gelderse Gladheid Bestrijding de juiste strooimiddelen en producten voor u in voorraad.

Strooizout
Strooizout is een dooimiddel dat het vriespunt van water verlaagt. De droge zoutkorrels trekken vocht aan uit de omgeving. Hierdoor ontstaat en water/zoutmengsel, dat een lager vriespunt heeft dan water. Het resultaat is dat sneeuw smelt waardoor gladheid op wegen en voetpaden wordt bestreden. In veel gevallen kunt u met preventief strooien gevaarlijke situaties voorkomen.

Strooizout is bij ons verkrijgbaar in diverse verpakkingen.

Lotux Defrost
Lotux Defrost is een strooimiddel dat warmte afgeeft zodra het in aanraking komt met sneeuw of ijs. Het is langer en sneller werkzaam in vergelijking tot strooizout. Hierdoor hoeft u minder vaak te strooien en zal het afdooien van sneeuw en ijs sneller gaan.

Lotux Defrost is 24 tot 45 uur werkzaam en is mede daardoor zeer geschikt om preventief ingezet te worden.

Lotux Defrost is een veilig strooimiddel, het brengt de natuur geen schade toe, het is veilig voor mens, dier en vegetatie. Ook bevat het een roestwerend bestanddeel waardoor het veilig gebruikt worden op nagenoeg iedere ondergrond.

Lotux Defrost is verkrijgbaar in korrels of vlokken en in diverse verpakkingen.

Lotux Liquid De-Icing en De-Icing Pro
Er zijn oppervlakken waar korrels of vlokken geen effect hebben. Denk aan roosters en autoruiten. Daarom is LOTUX Liquid De-Icing ontwikkeld. Door de vloeibare vorm hecht het zich aan (bijna) alle oppervlakken.

Verpakkingen LOTUX
Defrost (korrel)Emmers 4, 10 of 25 liter
Big bags van ca. 1200 Liter
Defrost (vlok)Emmers 10 en 25 Kg
Big bags van ca. 1200 Kg
Liquid De-IcingTriggersprays van 500 ml.
Liquid De-Icing ProJerrycans van 10 en 20 Liter
IBC's van 600 Liter


Hulpmiddelen voor gladheidbestrijding
Wij hebben diverse hulpmiddelen voor de bestrijding van gladheid op voorraad, zoals mutsen, handschoenen, sneeuwschep, sneeuwschaaf en 2-wielige strooiwagens.Gelderse Gladheid Bestrijding
Gelderse Gladheid Bestrijding
Didamseweg 32D
7031 AM Wehl

Telefoon 0314 - 741001
E-mail info@ggb.nu