Weblinks

Op deze pagina ziet u een aantal links naar onze partner bedrijven en andere websites die voor u interessant kunnen zijn. Gelderse Gladheid Bestrijding is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites noch voor de beschikbaarheid daarvan.

Curitas Kledinginzameling
Curitas is één van de grootste kledinginzamel bedrijven in Nederland en België. Inzamelen doen we via een groot aantal kledingcontainers verspreid over Nederland en België en door het opzetten van inzamelacties. Curitas is een gecertificeerd bedrijf dat werkt volgens de richtlijnen van het ministerie van VROM.

Eco Groen, Hoveniersbedrijf en Milieuadviesbureau
Hoveniersbedrijf-Milieuadviesbureau Eco-Groen is al sinds 1995 het vertrouwde adres voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Tot onze klantenkring rekenen wij gemeenten, bedrijven, instellingen en de particuliere tuinliefhebber.

Global Waste Service
Als onafhankelijk afvalmakelaar, begeleidt Global Waste Service haar relaties bij het inventariseren, optimaliseren en aanbesteden van hun afvalstromen en de logistiek hier omtrent.

Mijn-Site.NL Webontwerp en -onderhoud
Mijn-Site.NL is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in ontwerpen en bouwen van webpresentaties voor particulieren, verenigingen en het MKB.

Pax Kinderhulp
Al 50 jaar trekt Pax Kinderhulp zich het lot aan van kinderen uit het buitenland die door armoede, geweld, of een ramp in slechte omstandigheden moeten leven. Jaarlijks komen er 1200 kinderen naar Nederland.Gelderse Gladheid Bestrijding
Gelderse Gladheid Bestrijding
Didamseweg 32D
7031 AM Wehl

Telefoon 0314 - 741001
E-mail info@ggb.nu